Oops, an error occurred! Code: 2023032400284412ab162a

Bedrijfsprofiel

Jack Muller BV gevestigd te Beuningen, met kantoren, magazijn en Staal Service Center in Wijchen, is een internationaal opererende handelsonderneming in organisch beklede metalen. Wij hebben er heel bewust voor gekozen, ons te specialiseren in het voor alle klanten toegankelijk maken van voorgelakte en voorbeklede metalen.

Om hieraan invulling te geven, bieden wij het grootst denkbare programma aan verfsystemen en basismaterialen. Daarnaast heeft de klant de keuze uit vele afnamemogelijkheden zoals coils, platen of band, niet alleen in grote en kleine afmetingen, maar ook in grote en kleine hoeveelheden. In onze overzichtelijke en flexibele organisatie staat de klant centraal. Het uitgangspunt is dat elke levering een exacte vertaling van de technische, visuele en logistieke wensen van de klant moet zijn.

Op deze wijze geven wij de traditionele verhouding klant - leverancier op een moderne manier vorm, waarbij op elk moment mens, maatschappij en milieu de kern van ons denken en acteren zijn.

Klanten

Jack Muller BV levert voorgelakte en voorbeklede materialen direct, of indirect aan vrijwel elke industrie.
Wij leveren o.a. aan de:

  • Bouw
  • Liftenbouw
  • Industrie voor scheepsinrichting
  • Witgoedindustrie
  • Verlichtingsindustrie
  • Kantoormeubelindustrie
  • Metaalverwerkende bedrijven die in opdracht van derden werken
  • Logistiek en infrastructuur

Duurzaamheid / MVO

Bij Jack Muller BV wordt de verantwoordelijkheid voor mens, maatschappij en milieu meegenomen in alle dagelijkse beslissingen.

Het gezamenlijk streven om de kwaliteit van het leven - nu en voor de generaties die na ons komen - te verbeteren ligt stevig verankerd in onze organisatie. Op de werkvloer uit zich dat in goed teamwork en een grote betrokkenheid. Door een flexibele opstelling weten onze medewerkers het beste uit zichzelf en elkaar boven te halen en daarmee als team de best mogelijke prestatie neer te zetten.


Milieu
Het verwerken/toepassen van voorgelakt materiaal wordt bij Jack Muller BV daadwerkelijk gezien als een bijdrage aan een beter milieu. Er is een groot aantal “green facts” beschikbaar in dit kader, waarover onze verkoopafdeling u nader kan informeren.

Bij Jack Muller BV worden de ontwikkelingen op milieutechnisch gebied (o.a. REACH, Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances en SVHC, Substances of Very High Concern) op de voet gevolgd. Waar nodig (bijv. bij inkoop) kunnen wij hierop direct actie ondernemen.

Aangezien verpakking en milieu vaak op gespannen voet staan met elkaar, streeft Jack Muller BV voor elke klant naar de beste oplossing met de minste belasting voor het milieu.

Door SBB Erkend Leerbedrijf (Bekijk certificaat)

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft Jack Muller BV erkend als Leerbedrijf.

SBB geeft hiermee aan dat JMBV een voorbeeld is voor de sector. Erkende Leerbedrijven onderstrepen het belang van opleiden van nieuwe vakmensen. SBB erkent deze leerbedrijven en helpt hen bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten in de praktijk.

Voor meer achtergrond en actuele informatie over mogelijk beschikbare leerplaatsen bij JMBV. Klik hier

Stamceldonatie
Zeer ernstig zieke kinderen en volwassenen [meestal met leukemie] hebben stamcellen van een gezonde donor nodig om te kunnen genezen. Vaak is dit de enige manier om te kunnen overleven. Ongeveer 30% van de patiënten vindt binnen hun familie een geschikte donor. 70% is dus afhankelijk van vrijwillige onverwachte stam-celdonors!