[Airconditioning]

Zowel voor warme als koude dagen. Een zomer met temperaturen boven de 30 graden is eerder regel dan uitzondering. Daarnaast hebben we te maken met koude winters waarin we graag de ruimtes waarin we wonen en werken energiezuinig willen verwarmen. Een airconditioningsysteem is daarbij de oplossing en biedt de kans om energieneutraal te kunnen bouwen en renoveren, zowel voor private woningen, utiliteitsbouw als bedrijfsgebouwen. JACK MULLER is jouw partner in de zoektocht naar het juiste plaatstaal om in te zetten als ommanteling, behuizing, omkasting voor alle soorten HVAC-systemen, zoals koelsystemen en ventilatiesystemen. Ga met ons voor een verlaging van Scope 3, we leggen het graag aan je uit.

 

Ga direct naar maakindustrie  Vraag een adviesgesprek aan

[Airconditioning]

Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder zeer verschillende klimaatomstandigheden een uitmuntend resultaat leveren, worden er door leveranciers geavanceerde duurzame machines en airconditioning- systemen ontwikkeld die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren. Elk product op zichzelf is een staaltje vakmanschap, dat weinig energie verbruikt en minimale gevolgen voor het milieu heeft. Afhankelijk van wet en regelgeving op het gebied van ontwerp, geluid en isolatie, maar ook de wensen en eisen van jouw klant, creëren we samen jouw airconditioningsysteem op maat.

 

Energiezuinige klimaatbeheersing

Om met een energiezuinig en ruimtebesparend klimaatbeheersingssysteem in te spelen op de duurzame woon en werk toekomst, heb je de nieuwste regeltechniek nodig. Advies hierover laten wij graag over aan specialisten. Maar waar past voorgelakt staal in dit verhaal? Daar houden wij ons mee bezig. Voorgelakt staal welke voldoet aan alle denkbare eisen en jouw eindproduct optimaliseert. Bij ons ben je voor het complete HVAC-pakket aan het juiste adres. Wij houden niet alleen voorraad, produceren niet alleen op maat en leveren niet alleen volgens het JIT, maar wij adviseren ook. Dit doen we het liefst al in een vroeg stadium, zodat het ontwerptraject leidt tot een optimaal proces en product én het project geen onnodige vertraging oploopt. Wij zijn op de hoogte van alle denkbare milieueisen en wetgeving met betrekking tot voorgelakt staal en nemen je mee in dit proces. Met onze voorgelakte platen of beklede platen voor de markt in luchtbehandeling en verwarming, zorgen wij ervoor dat je voldoet aan de hoge eisen en onbezorgd kunt leveren, installeren en onderhouden.

 

Voorgelakt staal voor luchtverwarming en koeling

Voor de markt in luchtbehandeling bieden wij uiterst vlakke platen of bandstaal met robuuste coatings en een flexibele lak voor plaatsing in een zowel binnen- en buitenmilieu. Voor de ommanteling kan gekozen worden uit diverse laksoorten en diktes variërend van 25μm tot 70μm of indien gewenst pvc bekleed plaatstaal tot wel 180μm met een hoge chemische resistentie. Het substraat is thermisch verzinkt met een laagdikte tot wel 275 gram of een equivalent hiervan voor een optimale corrosiebestendigheid en snijkantbescherming. Bij JACK MULLER kiezen we bewust voor voorgelakt staal geproduceerd in Europa en UK. De combinatie van hoogwaardige coatings en metaal resulteert in een krachtig product met universele toepassingen en indrukwekkende designs. Dit is veel meer dan alleen gecoat plaatstaal. Wij gaan graag het gesprek me je aan over de mogelijkheden van voorgelakt metaal voor jouw airconditioningsysteem. Alle denkbare kleuren gecombineerd met unieke eigenschappen op het gebied van verwerking en duurzaamheid, maken jouw airconditioningsysteem tot een uniek product.