[Granite® Ultramat | Jack Muller]

Granite® Ultramat heeft zich reeds vele jaren bewezen in de toepassing voor daken. Geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen en afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie met een garantie vanuit de producent tot wel 20 jaar. Deze geven wij uiteraard automatisch door. Daarmee is dit het ultieme product voor jouw dakpanprofielen, geïsoleerde panelen voor daken, kouddakprofielen / warmdakprofielen, dakplaten en bijpassende accessoires.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[Granite test]

Ecologisch gezien is Granite® Ultramat een zeer interessant en doelmatig voorgelakt product voor dak en toebehoren. Dit wordt onder andere bewerkstelligd door het duurzame thermisch verzinkte substraat, vrij van zeswaardig chroom en zware metalen, in combinatie met de toegepaste thermohardende verf.

 

Goede corrosieweerstand

De coating van Granite® Ultramat is speciaal geschikt voor daktoepassingen, zelfs in zwaarder belaste omgevingen. Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van het staal zorgt voor een langere levensduur en biedt de minimaal vereiste corrosieweerstand in de categorie RC4, alsmede snijkantbescherming.

 

Organische coating

Granite® Ultramat wordt standaard geleverd met een kwalitatief hoogwaardige topcoat en backcoat. Deze coatings worden zeer gelijkmatig en gecontroleerd aangebracht waardoor de kwaliteit, kleur en dekking constant is. De grof gestructureerde 35μm polyester topcoat beschermt het dak tegen weersinvloeden en geeft het product een mooi uiterlijk.