[Constructie zonnepanelen]

Goed voor het milieu en voor de energierekening. Zonnepanelen nemen steeds meer hun toevlucht. Op deze manier kun je zelf energie opwekken, energiekosten besparen, je draagt bij aan vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst én ze zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit laatste zorgt ervoor dat zonnepanelen steeds meer standaard worden aangeboden in de woningbouw of -renovatie, utiliteit of industrie. Echter, de veiligheid van een zonnestroominstallatie hangt voor een groot deel af van een juiste, robuuste onderconstructie en kan verfraaid worden met voorgelakt staal. Een stalen onderconstructie. Bij JACK MULLER is de kennis up to date en zorgen we samen met jou voor een lange levensduur en goed rendement van zonnepanelen.

 

Ga direct naar maakindustrie  Vraag een adviesgesprek aan

[Zonnepanelen]

We onderscheiden twee verschillende types in de stalen onderconstructie. Het type onderconstructie is direct afhankelijk van het dak waarop de panelen komen te liggen. Een schuin dak zorgt automatisch voor de helling van de panelen, terwijl er bij een plat dak kunstmatig een helling gecreëerd moet worden om te zorgen voor maximaal vermogen. In samenwerking met onze partners bepalen en rekenen wij alles door om tot een optimale situatie te komen, geschikt voor jouw project. Hierbij zijn grootschalige projecten en stalen constructies voor de nieuwe generatie grotere zonnepanelen en zelfs een Solarveld geen uitdaging voor ons. Wij zijn jouw kennispartner, daar kun je van op aan.

 

Veiligheid voorop

De eisen aan montagesystemen voor zonnesystemen komen voort uit het gemak voor de monteur en de laatste technologische ontwikkelingen. De systemen moeten lichte en stevige componenten zijn, snel en eenvoudig te monteren. Ook moeten ze voldoen aan de strengste corrosie eisen en veiligheidseisen conform NEN1010 en NEN7250. Daarnaast wil je het dak natuurlijk zo efficiënt mogelijk kunnen vullen voor een evenwichtige energieopbrengst. Het is voor ons belangrijk om te weten aan welke specifieke eisen het voorgelakt staal voor jouw zonnepanelen constructie moet voldoen en voor welk daktype je het gaat gebruiken. Hebben we de eigenschappen voor jouw toepassing gedefinieerd? Dan leveren we jou verzinkte coils, band of plaatstaal gebaseerd op een zink, aluminium magnesiumlegering en voorgelakt staal in de gewenste dikte. Op coil, band of plaatstaal voor de verdere afwerking en eventuele onder afwerking en windvangers of bladvangers. 

 
 

Neem contact met ons op om je te laten adviseren over de beste staaloplossing voor jouw zonnepanelen project. 

 

Voorgelakt staal voor solarsystemen

Bij JACK MULLER kiezen we bewust voor zink magnesium en voorgelakt staal voor solarsystemen. De combinatie van hoogwaardige coatings en metaal resulteert in een krachtig product met universele toepassingen. Dit is veel meer dan alleen gecoat plaatstaal. Hiermee is ondersteuning van de fabriek gewaarborgd en zijn we er zeker van dat het staal voldoet aan de Europese wetten en regelgeving. Een zorg minder. Wij gaan graag het gesprek me je aan over de mogelijkheden van voorgelakt metaal of zink magnesium voor jouw constructie. Alle denkbare unieke eigenschappen op het gebied van verwerking en duurzaamheid, maken jouw constructie tot een uniek en veilig eindproduct.