[Granite®HDXtreme]

Granite®HDXtreme is een hoogwaardig, duurzaam en bovenal prachtig product voor met name dak- en gevelbekleding. Door de diverse beschermende verflagen is dit voorgelakt plaatstaal breed inzetbaar, zelfs in hoog corrosieve omgevingen zoals aan de zeekust binnen 300 meter van het water, maar daarnaast ook bij toepassing in een binnenmilieu. Geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen en afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie met een garantie vanuit de producent tot wel 40 jaar. Deze geeft JACK MULLER uiteraard automatisch door. Daarmee is Granite®HDXtreme het ultieme voorgelakt plaatstaal in veeleisende omgevingen, voor o.a. profielplaten, sandwichpanelen, cassettes, vlakke gevelpanelen, deuren, zonwering en bijpassende accessoires.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[Granite®HDXtreme]

Granite®HDXtreme is een zeer goed vervormbaar materiaal met een meerlaags verfsysteem voor functionele en esthetische duurzaamheid en een superieure UV-bestendigheid. Het substraat dat is voorzien van Galfan, een metallische zink aluminium (ZA) bekleding van minimaal 255 g/m2, heeft door de kathodische bescherming een uitzonderlijke corrosieweerstand, zelfs op de snijkanten.

Granite®HDXtreme van JACK MULLER

Tussen alle voorgelakte producten, die JACK MULLER levert, neemt Granite®HDXtreme een beslist bijzondere plaats in. Wellicht is dit unieke en duurzame materiaal voorgeschreven in je bouwbestek, of ben je zelf op zoek naar een product met een coating van topklasse, dan is JACK MULLER met voorsprong je gids, adviseur én leverancier van onder andere Granite®HDXtreme! Om je marktpositie bij grotere bouwprojecten te verbeteren, kan JACK MULLER de brug zijn naar een matchprocedure voor een speciale, door de architect voorgeschreven kleur voor de buiten- of binnenbekleding van een gevel of wand. We staan graag voor je klaar om voor elk gebouw jouw wensenpakket in te vullen. Onze kernwaarden daarbij zijn continuïteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en kwaliteit, bij een open, transparant en persoonlijk contact. Vanuit het eigen Staal Service Center levert JACK MULLER de Granite®HDXtreme op coils, vlakke platen en bandstaal op maat en indien gewenst ook voorzien van een passende beschermfolie.