[JACK MULLER® Flexibel]

De verbinder op het veld die continu moet meebewegen en flexibel moet zijn. JACK MULLER® Flexibel is voorgelakt materiaal met de nadruk op flexibiliteit en staat bekend om zijn goede vervormbaarheid en profilering. Hierin gaat JACK MULLER® Flexibel een stapje verder dan JACK MULLER® Solide. Toepasbaar in zowel binnen- als buitenomgevingen. Verkrijgbaar in vele kleuren, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 15 jaar garantie gegeven. Deze geven wij uiteraard automatisch door.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Flexibel]

JACK MULLER® Flexibel is in corrosie- en krasbestendigheid net zo betrouwbaar als JACK MULLER® Solide, maar in flexibiliteit de beste. Dankzij de innovatieve korrelige oppervlaktestructuur met speciale microdeeltjes van ca. 25μm is JACK MULLER® Flexibel een degelijk product. Uiteraard ook verkrijgbaar met een gladde structuur, afhankelijk van de look en het oppervlakte-aspect wat wordt gevraagd voor het eindproduct.

 

UV-bestendigheid & Corrosiebestendigheid

Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van JACK MULLER® Flexibel, bieden de minimaal vereiste corrosieweerstand in de categorie RC3, alsmede snijkantbescherming. De RUV2 classificatie van dit product zorgt voor een prima kleur- en glansbehoud, vergelijkbaar met JACK MULLER® Basis. We raden af om JACK MULLER® Flexibel te gebruiken in agressieve omgevingen, aangezien er alternatieve producten beschikbaar zijn die hiervoor geschikter zijn.

 

Krasbestendigheid & flexibiliteit

Met een krasbestendigheid van 2KG en flexibiliteit van ≤ 1T, heb je met JACK MULLER® Flexibel een product in huis met de beste vervormingseigenschappen en welke tegelijk een basis bescherming biedt tegen mechanische schade tijdens montage, installatie en gebruik. Het materiaal is gemakkelijk te buigen, vormen en bewerken om aan specifieke ontwerpeisen te voldoen. Denk hierbij aan een bewerking zoals dieptrekken, persen of voor scherpe zettingen.