[JACK MULLER® Flexibel]

De verbinder op het veld die continu moet meebewegen en flexibel moet zijn. Zoals de naam het zegt is JACK MULLER® Flexibel voorgelakt materiaal met de nadruk op flexibiliteit en staat het bekend om zijn goede vervormbaarheid en profilering. Hierin gaat JACK MULLER® Flexibel een stapje verder dan JACK MULLER® Solide. Een mooi en duurzaam product voor buitentoepassing. Verkrijgbaar in vele kleuren, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 15 jaar garantie gegeven. Deze geven wij uiteraard automatisch door.

 

Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Flexibel]

JACK MULLER® Flexibel is qua corrosie- en krasbestendigheid net zo betrouwbaar als JACK MULLER® Solide, maar is winnaar op het gebied van flexibiliteit. Door toepassing van een speciale coating heeft JACK MULLER® Flexibel excellente vervormingseigenschappen. Dit flexibele en degelijke product is verkrijgbaar met een glad en met een korrelig oppervlak, afhankelijk van de look en het visuele aspect dat gevraagd wordt voor het eindproduct. 

 

UV-bestendigheid & Corrosiebestendigheid

Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van JACK MULLER® Flexibel, bieden de minimaal vereiste corrosieweerstand in de categorie RC3, alsmede snijkantbescherming. De RUV2 classificatie van dit product zorgt voor een prima kleur- en glansbehoud, vergelijkbaar met JACK MULLER® Basis. We raden af om JACK MULLER® Flexibel te gebruiken in agressieve omgevingen, aangezien we alternatieve producten beschikbaar hebben die hiervoor geschikter zijn.

 

Krasbestendigheid & Minimale buigradius

Met een krasbestendigheid van ≥2KG en een minimale buigradius van 1T, heb je met JACK MULLER® Flexibel een product in huis met de beste vervormingseigenschappen, dat tevens een basisbescherming biedt tegen mechanische schade tijdens montage, installatie en gebruik. Het materiaal is gemakkelijk te buigen, vormen en bewerken om aan specifieke ontwerpeisen te kunnen voldoen. Denk hierbij aan bewerkingen zoals dieptrekken en persen maar bijvoorbeeld ook aan scherpe zettingen.