[Verwarmingsketel]

Zet nu al de stap richting verdere verduurzaming. Er zijn diverse luchtbehandeling producten in omloop waarvan de cv-ketel of cv-installatie de meest bekende en toegepaste optie was in de woningbouw, utiliteit of industriële gebouwen. Maar de manier waarop de energietransitie in Nederland vorm krijgt levert onzekerheid op. Maken we nu de juiste keuze door een verwarmingsketel te installeren? We moeten toch straks van het aardgas af? Jij als producent weet natuurlijk op deze klantvragen in te spelen. Een cv-ketel is wel degelijk een optie, en JACK MULLER helpt je bij de productie van een duurzame cv-ketel klaar voor de toekomst én jouw klant. Voor meer comfort, minder kosten, hoger rendement, op weg naar gasloos en minder of helemaal geen CO2-uitstoot.

 

Ga direct naar maakindustrie  Vraag een adviesgesprek aan

[Verwarmingsketel]

Als producent speel je een belangrijke rol bij het verlagen van de kosten van een verwarmingsketel, waardoor het voor de consument nog interessanter is om juist bij jou te kopen. Dit kan bijvoorbeeld door over te stappen van een ommanteling achteraf lakken naar het produceren van een ommanteling uit voorgelakt band of plaatstaal van JACK MULLER. Afhankelijk van het gekozen product onderscheidt voorgelakt staal zich op het gebied van oppervlakte, uiterlijk, flexibiliteit, robuustheid, duurzaamheid, CO2-uitstoot en niet onbelangrijk het totale kostenplaatje. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij adviseren je graag over voorgelakt metaal voor jouw ketel.

 

Meer dan alleen bescherming

Als producent speel je een belangrijke rol bij het verlagen van de kosten van een verwarmingsketel, waardoor het voor de consument nog interessanter is om juist bij jou te kopen. Dit kan bijvoorbeeld door over te stappen van een ommanteling achteraf lakken naar het produceren van een ommanteling uit voorgelakt band of plaatstaal van JACK MULLER. Afhankelijk van het gekozen product onderscheidt voorgelakt staal zich op het gebied van oppervlakte, uiterlijk, flexibiliteit, robuustheid, duurzaamheid, CO2-uitstoot en niet onbelangrijk het totale kostenplaatje. Het voorgelakte staal kan met of zonder folie geleverd en verwerkt worden. De esthetische afwerking heeft ook onze aandacht. De gewenste kleur en het oppervlakte uiterlijk kan geproduceerd worden en dankzij de mogelijkheden van ons Staal Service Center geleverd worden op rol, plaat of geslit band volgens het JIT systeem. Tevens is dit plaatmateriaal uitermate geschikt voor andere luchtbehandeling systemen zoals luchtreinigers, airco’s en warmte terugwininstallaties (WTW) waarmee je het comfort en de luchtkwaliteit drastisch kunt verbeteren. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij adviseren je graag over voorgelakt metaal voor jouw ketel.

 

Voorgelakt staal als oplossing

Voor de HVAC-markt bieden wij uiterst vlakke platen met robuuste coatings en een flexibele lak voor plaatsing in een zowel binnen- en buitenmilieu. Voor deze luchtbehandelingskasten kan gekozen worden voor uiteenlopende laksystemen variërend van 25μm tot 70μm laagdikte of een zeer robuust PVC bekleed staal met een laagdikte tot wel 180μm. Het substraat is thermisch verzinkt met een laagdikte tot wel 275 gram of een equivalent hiervan. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen roest en beschadigingen, maar geeft ook een goede snijkantbescherming. De toegepaste coating voldoet aan de RoHs-richtlijnen, REACH-vereisten en andere Europese milieubeheernormen. Op deze manier reken je af met alle milieubeperkingen of vereisten welke samenhangen met een verfproces achteraf. Bij JACK MULLER kiezen we bewust voor voorgelakt staal geproduceerd in Europa en UK omdat extra transport nu eenmaal invloed heeft op de voetafdruk van jouw product. Wij geloven bij JACK MULLER in het verkorten van de keten om zo te komen tot een optimale service en product. De combinatie van hoogwaardige coatings en metaal resulteert in een krachtig product met universele toepassingen en indrukwekkende designs. Dit is veel meer dan alleen gecoat plaatstaal.