Voorbeeld pagina

staat de eerste Markthal van Nederland. Rotterdam volgt daarmee het voorbeeld van onder meer Barcelona, Stockholm en Birmingham, waar overdekte markthallen al jaren een begrip zijn. De Rotterdamse markthal staat recht tegenover station Blaak, op loopafstand van de Koopgoot en direct aansluitend op de buitenmarkt. De markthal heeft een vloeroppervlak ter grootte van een voetbalveld. Op de marktvloer kunnen honderd ondernemers hun verse producten aanbieden. Aan de flanken van het terrein liggen winkels die ook met eten en drinken te maken hebben, zoals een kookwinkel, een winkel voor de tafel, een wijnhandel, een warme bakker en een traiteur.

 

Hier is tevens ruimte voor diverse restaurants, waaronder het marktcafé. In het souterrain vinden we een supermarkt, een slijterij en een drogisterij. Onder de hal is een vierlaagse parkeergarage met 1.200 plaatsen gesitueerd. Vanuit de garage komt men in het hart van de hal. In de Markthal kan worden gewinkeld onder een spectaculaire veertig meter hoge boog, die wordt gevormd door 226 appartementen. De appartementen hebben ruime balkons en kijken uit op de Laurenskerk of op de Maas.

Dikgedrukte tekst

  • Specificatie 1

  • Specificatie 2


 

JACK MULLER BV gevestigd te Beuningen, met kantoren, magazijn en Staal Service Center in Wijchen, is een internationaal opererende handelsonderneming in organisch beklede metalen. Wij hebben er heel bewust voor gekozen, ons te specialiseren in het voor alle klanten toegankelijk maken van voorgelakte en voorbeklede metalen.
 

Titel

 

Om hieraan invulling te geven, bieden wij het grootst denkbare programma aan verfsystemen en basismaterialen. Daarnaast heeft de klant de keuze uit vele afnamemogelijkheden zoals coils, platen of band, niet alleen in grote en kleine afmetingen, maar ook in grote en kleine hoeveelheden. In onze overzichtelijke en flexibele organisatie staat de klant centraal. Het uitgangspunt is dat elke levering een exacte vertaling van de technische, visuele en logistieke wensen van de klant moet zijn.

Op deze wijze geven wij de traditionele verhouding klant - leverancier op een moderne manier vorm, waarbij op elk moment mens, maatschappij en milieu de kern van ons denken en acteren zijn.