[JACK MULLER® Houtnerf]

JACK MULLER® Houtnerf is een speciaal product in ons assortiment, dat elegantie en functionaliteit biedt voor zowel binnen- als buitentoepassingen; denk aan gevelbeplating zoals bijvoorbeeld potdeksel profielplaten, garagedeuren en tuinhuisjes, maar ook aan legborden, profielen voor serres en tal van andere toepassingen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 10 jaar garantie gegeven. Deze geven wij automatisch door.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Houtnerf]

Ook bij JACK MULLER zien wij de trend van houtlook/houtnerf motief. Uiteraard hebben wij ook in ons assortiment een antwoord op deze ontwikkeling. Polyester houtnerfstructuur 50µm, ofwel JACK MULLER® Houtnerf, is een flexibel, breed inzetbaar voorgelakt materiaal met goede bescherming en daarnaast een modieus uiterlijk.

Ecologisch, visueel en functioneel gezien is dit een interessant en doelmatig product voor zowel binnen- als buitentoepassing. Dit wordt bewerkstelligd door het thermisch verzinkte substraat, vrij van zeswaardig chroom en zware metalen, in combinatie met de toegepaste thermohardende verf. Bovenal is dit voorgelakte product ook oneindig recyclebaar zonder te degraderen.

 

Goede corrosieweerstand

De coating van JACK MULLER® Houtnerf is onder andere geschikt voor geveltoepassingen bij hoge UV-belasting. Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating, bieden een goede corrosieweerstand passend bij categorie RC3, alsmede snijkantbescherming. JACK MULLER® Houtnerf wordt niet aangeraden in een agressieve omgeving en in het kustgebied. Hiervoor hebben wij in overleg alternatieve producten beschikbaar.

 

Organische coating

JACK MULLER® Houtnerf wordt standaard geleverd met een kwalitatief hoogwaardige topcoat en backcoat. Deze coatings worden zeer gelijkmatig en gecontroleerd aangebracht waardoor de kwaliteit, kleur en dekking zeer constant is. De 50μm polyester topcoat, voorzien van een elegant reliëf, beschermt het profiel of ander product tegen weersinvloeden en geeft het eindproduct een mooie, warme en realistische uitstraling.