[JACK MULLER® Interieur]

Langdurig en hoogwaardig voorgelakt staal. Granite® Ultramat is speciaal ontworpen voor diverse daktoepassingen, terug te vinden in onze projecten, zoals dakpannen, sandwichpanelen en profielen. Verkrijgbaar in 11 kleuren en best-in-class product in vergelijking met andere typisch matte producten, dankzij het hoogwaardige en flexibele verfsysteem. Afhankelijk van de corrosie categorieën bieden wij een garantie van maximaal 20 jaar.

 

Bekijk kleuren  Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Interieur]

Granite® Ultramat bevat geen schadelijke stoffen en is vrij van zeswaardig chroom en zware metalen. Hiermee voldoet het volledig aan de Europese REACH-regelgeving en valt onder organisch gecoat staal. Metallisch gecoate stalen substraten worden beschermd met een organisch coatingsysteem om robuuste producten te creëren met een langere levensduur en hoge weerstand. Granite® Ultramat is 100% recyclebaar, net als alle andere staalproducten die we leveren.

 

Flexibel bij lage temperatuur

Granite® Ultramat is bestand tegen koude opslag tijdens de winter en behoudt tegelijkertijd zijn flexibiliteit. Profilering in koude omstandigheden is drastisch verbeterd: T-bocht zonder scheuren garanderen we bij 0°C, wat de prestaties van bestaande generieke matte producten op de markt overtreft. Tests zijn bevestigd door industriële testen in de winter. De testen zijn uitgevoerd op dakpanpanelen met een grote radius. Na opslag bij -15°C gedurende 60 dagen is de weerstand van Granite® Ultramat tegen scheuren bij buigen (T-bocht) gegarandeerd bij ≤ 2T.

 

Esthetisch voorgelakt staal

Dankzij het robuuste oppervlak zijn de kras- en wrijvingsprestaties van Granite® Ultramat drastisch verbeterd. Hierdoor worden defecten tijdens transport en handling vermeden en zorgen we voor kleurstabiliteit. Granite® Ultramat kenmerkt zich door een grote korrel. De coating is ruw en voelbaar, wat zich vertaalt in een goed, homogeen, visueel aspect. Door de veelzijdigheid van het Granite® Ultramat-oppervlak kunnen verschillende productieprocessen worden uitgevoerd met behoud van het aanvankelijke esthetische aspect van het voorgelakt staal.