[JACK MULLER® Robuust]

JACK MULLER® Robuust is de spits op het veld en scoort bovengemiddeld op alle fronten. Stevig en ongevoelig. Dit product is o.a. een zeer goed en duurzaam alternatief voor PVDF, een hoogwaardig product geschikt voor veeleisende buitentoepassingen. Verkrijgbaar in vele kleuren, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 35 jaar garantie gegeven. Deze geven wij uiteraard automatisch door.

 

Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Robuust]

Krasbestendigheid, flexibiliteit, UV-bestendigheid en corrosiebestendigheid, op alle aspecten heb je met JACK MULLER® Robuust een krachtpatser in huis. Het substraat van continu verzinkt staal, voorzien van een robuuste organische coating van ca. 50μm, die een verbeterde kras- en slijtbestendigheid biedt, zorgt voor de duurzame en esthetische prestaties van JACK MULLER® Robuust. Verkrijgbaar met een glad en met een korrelig oppervlak, afhankelijk van de look en het visuele aspect dat gevraagd wordt voor het eindproduct.

UV-bestendigheid & Corrosiebestendigheid

Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van JACK MULLER® Robuust, bieden een verbeterde corrosieweerstand in de categorie RC5+, alsmede snijkantbescherming. De RUV4 classificatie van dit product zorgt, door een verbeterd kleur- en glansbehoud, voor een uitmuntende, duurzame en mooie uitstraling.

 

Krasbestendigheid & Minimale buigradius

Met een krasbestendigheid van ≥3KG en een minimale buigradius van 1,5T, heb je met JACK MULLER® Robuust een product in huis dat wordt gekenmerkt door een zeer hoge krasvastheid, bewerkstelligd door de toepassing van een robuuste Polyamide coating, versterkt met Polyamide deeltjes. Bij JACK MULLER® Robuust ligt de focus niet zozeer op flexibiliteit, maar het materiaal is uitstekend en bovengemiddeld te buigen, vormen en bewerken om aan specifieke ontwerpeisen te voldoen.