[JACK MULLER® Solide]

De naam zegt het al; de betrouwbare verdediger op het veld. JACK MULLER® Solide gaat een stapje verder dan JACK MULLER® Basis. Een economisch interessant, breed inzetbaar en duurzaam product voor buitentoepassing. Verkrijgbaar in vele kleuren, direct leverbaar vanuit ons magazijn in Wijchen en geproduceerd in Europa volgens de geldende EU-richtlijnen. Afhankelijk van bewerkingen, toepassing en locatie wordt er door de producent tot wel 10 jaar garantie gegeven. Deze geven wij uiteraard automatisch door.

 

Vraag een sample aan

[JACK MULLER® Solide]

JACK MULLER® Solide is op het gebied van UV-bestendigheid een klasse beter dan JACK MULLER® Basis. Dankzij de innovatieve coating met speciale microdeeltjes is JACK MULLER® Solide een product waar je op kunt vertrouwen. Verkrijgbaar met een glad en met een korrelig oppervlak, afhankelijk van de look en het visuele aspect dat gevraagd wordt voor het eindproduct.

 

UV-bestendigheid & Corrosiebestendigheid

Het zorgvuldige productieproces en de kathodische bescherming door de metallische coating van JACK MULLER® Solide, bieden de minimaal vereiste corrosieweerstand in de categorie RC3, alsmede snijkantbescherming. De RUV3 classificatie van dit product zorgt, door een verbeterd kleur- en glansbehoud, voor een duurzame mooie uitstraling, waarbij we een stapje verder gaan dan bij JACK MULLER® Basis. We raden af om JACK MULLER® Solide te gebruiken in agressieve omgevingen, aangezien we alternatieve producten beschikbaar hebben, die hiervoor geschikter zijn.


Krasbestendigheid & Minimale buigradius

Met een krasbestendigheid van ≥2KG en een minimale buigradius van 2T, heb je met JACK MULLER® Solide een fundament in huis dat bescherming biedt tegen mechanische schade tijdens montage, installatie en gebruik. Bovendien maakt de goede vervormbaarheid van JACK MULLER® Solide het mogelijk om behuizingen en omkastingen te vormen met mooie strakke oppervlakken en nauwkeurige afmetingen, wat essentieel is voor een efficiënte werking en een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk.